Bulgursallad med kräftstjärtar och kapris
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Lime färskpressad

1.0 

styck

Salladskapris

10.0 

styck

Ärtskott

40.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Bulgursallad med kräftstjärtar och kapris

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 99

Kcal / portion: 426

GBR (GI) / port: 19

Recept: 1702 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 1%

Kolhydrater: 15%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 430 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Lime färskpressad 1.0 styck 1%

Salladskapris 10.0 styck 1%

Ärtskott 40.0 gram 1%

...

Skapat av
Skåvsjöholm

Tillagning (25 min )

  1. Skala och finhacka vitlök. Fräs vitlök och paprikapulver med smör i en kastrull på medelvärme några minuter.
  2. Tillsätt vatten, bulgur och buljongtärning. Koka den "al dente" (lätt tuggmotstånd) i cirka 10 minuter. Se förpackning.
  3. Ansa och strimla paprika. Halvera tomaterna. Finhacka persilja.
  4. Blanda bulgur med paprika, tomater, persilja och kräftstjärtar.
  5. Pressa över lime. Garnera med kapris och ärtskott.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem