
Sallad med gravad lax
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 103

Kcal / portion: 503

GBR (GI) / port: 0
Recept: 2014 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 6%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Hårdkoka ägg. Skala och dela på mitten. Separera gula och vita. Finhacka vitan.
- Skär tomater i bitar. Ansa och finstrimla salladen. Finhacka dillen. Skär osten i tärningar och gravlaxen i skivor.
- Lägg sallad i botten. Fyll på med, ärter, ost, tomater, ägg och dill. Häll på gravlaxsås och krydda med svartpeppar.
Kockens kommentar
Salladen kan lagas 1 timme i förväg.