Quinoa med halloumi och pepparrotskräm
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Creme fraiche

2.0 

dl

Olivolja

2.0 

msk

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Quinoa med halloumi och pepparrotskräm

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 206

Kcal / portion: 746

GBR (GI) / port: 4

Recept: 2984 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 15%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 361 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Creme fraiche 2.0 dl 22%

Olivolja 2.0 msk 8%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Koka quinoa enligt anvisning på förpackning.
  2. Skala och finriv pepparrot. Blanda pepparrot med crème fraiche.
  3. Häll quinoan i en bunke. Finhacka koriander, blanda med quinoan. Pressa över citronjuice.
  4. Dela fänkål på längden. Skär bort rotstock och finstrimla. Grovhacka valnötter. Skär halloumi i stavar.
  5. Hetta upp olja i stekpanna. Lägg i fänkål, valnötter och halloumi. Fräs detta en kort stund. Blanda med quinoa. Smaka av med salt och peppar.
  6. Lägg upp på fat. Lägg på crème fraiche.

Kockens kommentar

Koriander ger rätten asiatisk karaktär, men kryddan är speciell och alla gillar inte smaken. Använd därför mängd koriander enligt egen smak.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem