
Ingefärsdoftande bulgurwok
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 108

Kcal / portion: 340

GBR (GI) / port: 7
Recept: 1360 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 4%
Kolhydrater: 13%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Lime färskpressad 1.0 styck 1%
Sojasås japansk 1.0 dl 5%
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (35 min )
- Koka bulgur enligt anvisning på förpackning.
- Skala och finhacka ingefära, vitlök, basilika. Finstrimla paprika, sockerärter och rödkål. Halvera cocktailtomater.
- Hetta upp olivolja i en wokpanna. Lägg i ingefära, vitlök och basilika. Fräs detta några sekunder.
- Tillsätt paprika, ärter, rödkål och tomater.
- Woka i cirka 2 minuter. Rör om.
- Pressa över limejuice och slå på soja. Woka i ytterligare 2 minuter. Rör om.