Asiatisk sallad med quorn, quinoa, ingefära och cashewnötter
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Honung flytande

0.5 

msk

Sambal oelekpasta }

0.5 

msk

Sesamolja

0.5 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Asiatisk sallad med quorn, quinoa, ingefära och cashewnötter

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 122

Kcal / portion: 432

GBR (GI) / port: 3

Recept: 1730 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 7%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 354 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Honung flytande 0.5 msk 2%

Sambal oelekpasta } 0.5 msk 0%

Sesamolja 0.5 dl 22%

...

Skapat av
Lauritzon

Tillagning (45 min )

  1. Koka quinoa i dubbla mängden lättsaltat vatten i cirka 15 minuter, tills vattet kokat bort.
  2. Hetta upp matfett på medelvärme och stek quornbitarna i cirka 6 minuter. Salta, peppra. Låt svalna något.
  3. Ansa paprika, purjolök och sockerärter och skär dem i långa strimlor. Riv ingefära.
  4. Rör ihop ingredienserna till dressingen.
  5. Blanda quorn med quinoa, grönsaker, ingefära och dressing i en skål.
  6. Lägg upp spenat på tallrikar. Lägg på quornmixen. Toppa med cashewnötter.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem