Bovetesallad med rucola och valnötter
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Päron Anjou

2.0 

styck

Olivolja

 

 

Salt

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Bovetesallad med rucola och valnötter

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 151

Kcal / portion: 537

GBR (GI) / port: 24

Recept: 2149 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 5%

Kolhydrater: 21%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 356 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Päron Anjou 2.0 styck 6%

Olivolja 0%

Salt 0%

...

Skapat av
Karin Ihre

Tillagning (20 min )

  1. Skölj bovetet först i varmt vatten, sedan i kallt.
  2. Koka upp vatten, vinäger, buljongtärning med en nypa salt. Lägg i bovetet. Låt koka i 15 minuter. Tag av från värmen, rör om. Låt svalna.
  3. Kärna ur och skiva päron. Dela stora rucolablad. Tillsätt valnötter och blanda med avsvalnat bovete. Droppa över lite olivolja.

Kockens kommentar

Servera gärna salladen tillsammans med lufttorkad skinka eller grillat kött. Det söta i päronent bryter härligt mot syrligheten i bovetet och det salta köttet.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem