Korvgulasch
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 6

 

Kockskolan:

 

Om gulasch >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Korvgulasch

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 98

Kcal / portion: 746

GBR (GI) / port: 6

Recept: 4479 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 4%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 762 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om gulasch > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Skala potatis, morot, gul lök och vitlök. Tärna potatis. Skiva morot och gul lök. Finhacka vitlök.
  2. Kärna ur och strimla paprika. Tärna tomater. Skiva chorizo.
  3. Hetta upp olivolja i en stor tjockbottnad kastrull. Lägg i gul lök och vitlök, fräs någon minut. Lägg i potatis, morot och paprika, fräs ytterligare någon minut.
  4. Tillsätt tomat, vatten, kummin och tomatpuré. Låt sjuda cirka 10 minuter.
  5. Tillsätt chorizo och salta. Låt småputtra ytterligare 10 minuter.
  6. Servera med en klick crème fraiche och ett gott bröd.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem