Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 98

Kcal / portion: 746

GBR (GI) / port: 6
Recept: 4479 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 4%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (40 min )
- Skala potatis, morot, gul lök och vitlök. Tärna potatis. Skiva morot och gul lök. Finhacka vitlök.
- Kärna ur och strimla paprika. Tärna tomater. Skiva chorizo.
- Hetta upp olivolja i en stor tjockbottnad kastrull. Lägg i gul lök och vitlök, fräs någon minut. Lägg i potatis, morot och paprika, fräs ytterligare någon minut.
- Tillsätt tomat, vatten, kummin och tomatpuré. Låt sjuda cirka 10 minuter.
- Tillsätt chorizo och salta. Låt småputtra ytterligare 10 minuter.
- Servera med en klick crème fraiche och ett gott bröd.
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
- Fläskstek, karréstek
- Kokt, bräserad fläskfilé
- Pannstekt, wokad fläskfilé
- Fläskfile i ugn
- Fläskkotlett, karrékotlett
- Kassler
- Revbensspjäll i ugn eller kokta
- Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
- Fläsklägg
- Stekt fläskkött
- Grillat skivat fläskkött, korv
- Grillat fläskkött i bit
- Rökt fläskkött
- Kokt korv, korvgryta
- Pannstekt korv
- Ugnstekt korv
- Hemmagjord stoppad korv