Kryddig merguezgryta
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om korv, tillverkning >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kryddig merguezgryta

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 112

Kcal / portion: 433

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1734 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 7%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 386 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om korv, tillverkning > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Skala och hacka ingefära.
    Skär tomater i bitar.
  2. Lägg tomater, ingefära och sambal oelek i en matberedare/mixer. Mixa till jämn smet. Häll över i en kastrull och låt koka upp.
  3. Skiva korv. Häll bort spadet från Apertina.
    Tillsätt korv och Apertina i grytan. Låt småkoka i 5 minuter. Smaka av med salt.
  4. Grovskär rucola och blanda ner i grytan. Servera.

Kockens kommentar

Läs mer om merguez, klicka på ingrediensen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem