Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 151

Kcal / portion: 734

GBR (GI) / port: 2
Recept: 2937 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 10%
Kolhydrater: 7%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (40 min )
- Ansa och skiva purjolök. Skala vitlök och finhacka. Hacka persilja.
- Hetta upp olja i panna på medelhög värme och stek korven tills den fått färg.
- Ta ur koven och stek på medelvärme bacon, purjolök och vitlök i cirka 5 minuter.
- Lägg tillbaka korven och häll på vatten, fond och vin. Tillsätt chiliflingor och bönor. Rör ner lite matlagningsmjöl. Låt småkoka i 15 minuter.
- Smaka av med salt och peppar.
Strö över hackad persilja.
Kockens kommentar
Byt ut vinet mot vatten, om så önskas.
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
- Fläskstek, karréstek
- Kokt, bräserad fläskfilé
- Pannstekt, wokad fläskfilé
- Fläskfile i ugn
- Fläskkotlett, karrékotlett
- Kassler
- Revbensspjäll i ugn eller kokta
- Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
- Fläsklägg
- Stekt fläskkött
- Grillat skivat fläskkött, korv
- Grillat fläskkött i bit
- Rökt fläskkött
- Kokt korv, korvgryta
- Pannstekt korv
- Ugnstekt korv
- Hemmagjord stoppad korv