Bönkorvgryta
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Salt och peppar

 

 

Matolja till stekning

 

 

Persilja till garnering

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Bönkorvgryta

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 151

Kcal / portion: 734

GBR (GI) / port: 2

Recept: 2937 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 10%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 487 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Salt och peppar 0%

Matolja till stekning 0%

Persilja till garnering 0%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Ansa och skiva purjolök. Skala vitlök och finhacka. Hacka persilja.
  2. Hetta upp olja i panna på medelhög värme och stek korven tills den fått färg.
  3. Ta ur koven och stek på medelvärme bacon, purjolök och vitlök i cirka 5 minuter.
  4. Lägg tillbaka korven och häll på vatten, fond och vin. Tillsätt chiliflingor och bönor. Rör ner lite matlagningsmjöl. Låt småkoka i 15 minuter.
  5. Smaka av med salt och peppar.
    Strö över hackad persilja.

Kockens kommentar

Byt ut vinet mot vatten, om så önskas.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem