
Rabarber-och stjärnaniskompott till mat
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 24

Kcal / portion: 64

GBR (GI) / port: 0
Recept: 257 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 0%
Fett: 0%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 4%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Korianderfrö mald 2.0 tsk 3%
Sambal oelekpasta } 0.5 tsk 1%
Strösocker 1.5 msk 33%
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (1 tim )
- Skär rabarberstjälkar i cm-stora bitar. Lägg i kastrull. Tillsätt vin, stjärnanis, koriander, sambal oelek och socker.
- Koka upp och låt småkoka i 15 minuter.
Kockens kommentar
Passar bl.a. till kött.
Passar till
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)