Bräckt falukorvsmacka med stekt ägg
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om bräcka, såtering >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Bräckt falukorvsmacka med stekt ägg

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 227

Kcal / portion: 451

GBR (GI) / port: 10

Recept: 1803 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 12%

Kolhydrater: 21%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 199 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om bräcka, såtering > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Ta bort skinnet på falukorven och skär i centimetertjocka skivor.
  2. Dela brödet på mitten och stek insidan i matfett på medelvärme några minuter.
  3. Bräck (lättstek) falukorv på båda sidorna i panna på medelvärme. Fett behövs inte till vanlig falukorv, men till lågfettsvarianter. Bränn inte korven.
  4. Stek ägg i panna på medelvärme. Vändstek om så önskas.
  5. Lägg salladsblad, korv och ägg på brödet.
  6. Servera med lämplig kryddsås.

Kockens kommentar

Bra stadig frukostmat.

Alternativ

Bräckt falukorv med stekt ägg

Bräckt falukorv med bönchili

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem