Chokladkola med kanel
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Satser (ā 25 st): 4

Sirap

4.0 

dl

Strösocker

4.5 

dl

Kanelstång

1.0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Chokladkola med kanel

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 370

Kcal / portion: 1351

GBR (GI) / port: 45

Recept: 5405 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 13%

Kolhydrater: 61%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 366 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Sirap 4.0 dl 33%

Strösocker 4.5 dl 32%

Kanelstång 1.0 styck 0%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (1 tim )

  1. Blanda alla ingredienser i en tjockbottnad kastrull. Koka utan lock i cirka 40 minuter. Har du digital termometer ska det stå 124°C, annars gör ett kulprov.

  2. Häll upp i form klädd med bakplåtspapper. Glöm inte bort att ta ur kanelstången men akta, det är varmt.

  3. Ställ svalt. Skär eller klipp bitar och slå in i smörpapper.

Kockens kommentar

Kulprov: Droppa lite av smeten i ett glas vatten. Om det går lätt att forma till en kula mellan fingrarna är kolan klar.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem