Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 90

Kcal / portion: 448

GBR (GI) / port: 1
Recept: 896 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 3%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Läs om GI-metoden > Äts ej
Läs om GB/GBR > Äts ej
Läs om GI-bluffen? > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Lauritzon & Davidsson
Tillagning
- Hacka salladslök. Skala och finhacka vitlök. Strimla vitkål.
- Woka räkor i olja tills de är genomstekta. Lägg på ett fat. Håll varma.
- Woka sesamolja, salladslök, vitlök, böngroddar och vitkål tillsammans med lite vatten tills allt blir mjukt.
- Lägg tillbaka räkorna. Häll på soja, risvinäger och eventuellt sockerersättning. Blanda väl. Låt koka 2-3 minuter.