Oxfilé med ansjovis (tapas)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Oxfilé skivad

300.0 

gram

Ansjovis-/sardellfiléer

8.0 

styck

Gräslök

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Oxfilé med ansjovis (tapas)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 135

Kcal / portion: 113

GBR (GI) / port: 0

Recept: 451 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 21%

Fett: 5%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 84 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Oxfilé skivad 300.0 gram 81%

Ansjovis-/sardellfiléer 8.0 styck 19%

Gräslök 0%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (5 min )

  1. Skär oxfilé i tunna skivor. Banka gärna ut dem.
  2. Placera ansjovisfiléer ovanpå.
  3. Garnera med gräslök. Servera.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem