
Oxfilé med ansjovis (tapas)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 135

Kcal / portion: 113

GBR (GI) / port: 0
Recept: 451 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 21%
Fett: 5%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Oxfilé skivad 300.0 gram 81%
Ansjovis-/sardellfiléer 8.0 styck 19%
Gräslök 0%
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (5 min )
- Skär oxfilé i tunna skivor. Banka gärna ut dem.
- Placera ansjovisfiléer ovanpå.
- Garnera med gräslök. Servera.