Fäskfilé med italienskt täcke
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Crème fraiche lätt

2.0 

dl

Sojasås kinesisk

1.0 

tsk

Svartpeppar

1.0 

tsk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fäskfilé med italienskt täcke

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 282

Kcal / portion: 838

GBR (GI) / port: 0

Recept: 3353 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 25%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 298 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Crème fraiche lätt 2.0 dl 10%

Sojasås kinesisk 1.0 tsk 0%

Svartpeppar 1.0 tsk 0%

...

Skapat av
Helena1

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Putsa filén från fett och senor.
  3. Bryn den i stekpannan tilsamans med oljan tills den fått en vacker brun färg.
  4. Tag upp filén och lägg den på en skärbräda.
  5. Häll vattnet i stekpannan och vispa runt för att få med från det stekta och sila ned i en kastrull.
  6. Skär mozzarellan i små fyrkanter.
  7. Plocka bladen från nästan hela basilikakrukan. Hacka dem och cashewnötterna.Skär paprikan i småbitar.Skala och hacka vitlöken. Blanda alla ingredienserna till täcket. Tillsätt salt o peppar.
  8. Skär filén i cm-stora bitar och lägg dem omlott i en rad i en ungssäker form. Häll på täcket över hela filén. Stek i ugnen ca 15 min.
  9. Koka upp skyn och vispa i fonden, maizena. Blanda i cremefraichen. Sjud några minuter och smaka av med salt o peppar.
  10. Servera med ungsstekta grönsaker och klyftpotatis.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem