Fläskfilé provençale med taboulet
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om provencale ¤

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fläskfilé provençale med taboulet

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 101

Kcal / portion: 739

GBR (GI) / port: 31

Recept: 2955 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 2%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 734 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om provencale ¤ Äts ej

...

Skapat av
Matidag

Tillagning

  1. Skala och fintärna tomater. Fintärna gurka, shalottenlök och paprika. Pressa vitlök.
  2. Ugn 200°C. Skär ett lätt snitt i filén och tryck in vitlökslyftorna i köttet. Salta och peppra filén. Bryn den i en stekpanna. Efterstek i ugnen i ca 15 minuter.
  3. Koka couscousen enligt anvisningar på paketet. Kyl av något. Tillsätt övriga ingredienser. Blanda väl.
  4. Skiva filén och rada upp den i mitten på ett fat, lägg taboulet på varje sida. Garnera med persilja.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem