Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 101

Kcal / portion: 739

GBR (GI) / port: 31
Recept: 2955 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 2%
Kolhydrater: 13%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Skala och fintärna tomater. Fintärna gurka, shalottenlök och paprika. Pressa vitlök.
- Ugn 200°C. Skär ett lätt snitt i filén och tryck in vitlökslyftorna i köttet. Salta och peppra filén. Bryn den i en stekpanna. Efterstek i ugnen i ca 15 minuter.
- Koka couscousen enligt anvisningar på paketet. Kyl av något. Tillsätt övriga ingredienser. Blanda väl.
- Skiva filén och rada upp den i mitten på ett fat, lägg taboulet på varje sida. Garnera med persilja.
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
- Fläskstek, karréstek
- Kokt, bräserad fläskfilé
- Pannstekt, wokad fläskfilé
- Fläskfile i ugn
- Fläskkotlett, karrékotlett
- Kassler
- Revbensspjäll i ugn eller kokta
- Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
- Fläsklägg
- Stekt fläskkött
- Grillat skivat fläskkött, korv
- Grillat fläskkött i bit
- Rökt fläskkött
- Kokt korv, korvgryta
- Pannstekt korv
- Ugnstekt korv
- Hemmagjord stoppad korv