Festfilé
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Sojasås

1.0 

msk

Grönpeppar torkad

10.0 

korn

Salt

0.5 

tsk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Festfilé

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 176

Kcal / portion: 666

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2662 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 19%

Fett: 11%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 379 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Sojasås 1.0 msk 0%

Grönpeppar torkad 10.0 korn 0%

Salt 0.5 tsk 0%

...

Skapat av
Matidag

Tillagning

  1. Ugn 225°C. Skär ölkorven i små bitar. Stek den på svag värme ca 2 minuter, häll över i ugnsfast form.
  2. Ansa och skär filén i små bitar, bryn den i omgångar tills den fått fin färg. Peppra ev med svartpeppar samt salta. Häll över korven.
  3. Skär svampen i små klyftor och stek den tills den är klar. Häll över korv och filé.
  4. Häll i grädden i stekpannan, smula ner buljongen, häll i soya. Rör om och låt koka upp. Stöt grönpepparn och krydda med försiktighet. Salta. Häll såsen över kött, korv och svamp. Lägg lite riven ost uppepå och ställ in det i ugnen i ca 20-30 minuter.
  5. Servera pressad potatis el. ris till, samt en god sallad.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem