Pickles
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal satser: 1

Om pickles >

 

 

Om inlagd gurka >

 

 

Om engelsk kokkonst >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Pickles

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 14

Kcal / portion: 63

GBR (GI) / port: 1

Recept: 63 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 0%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 450 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Om pickles > Äts ej

Om inlagd gurka > Äts ej

Om engelsk kokkonst > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (15 min + 24 tim )

  1. Skala och skär grönsaker. Hårda grönsaker bör förvällas 2-3 minuter i kokande lättsaltat vatten. Låt dem kallna.
  2. Lägg alla grönsaker i en skål. Blanda saltlag och häll över grönsakerna. Låt grönsakerna ligga i saltlagen ett dygn.
  3. Ta ur grönsakerna och låt rinna av. Fördela dem i glasburkar.
  4. Koka upp alla ingredienser till ättikslagen och häll den heta lagen över grönsakerna. Stäng genast med lock.
  5. Förvara burkarna svalt (i kylskåp). Pickels är bäst efter 3-4 veckors lagring.  

Kockens kommentar

Hemmagjord pickles har en hållbarhet på 6 till 12 månader.

Pickles är vara som lags in i salt- eller syrlig lag, vanligen späda grönsaker eller frukt (läs mer > Om pickles) och särskilt om gurka (läs mer > Om inlagd gurka).

Passar till

Rostbiff

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem