Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 259

Kcal / portion: 309

GBR (GI) / port: 2
Recept: 1237 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 21%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Så grillas kött > Äts ej
Om fläsk och bacon > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (15 min )
- Sätt på utegrillen (eller ugnsgrillen). Ta ut korven ur kylskåpet. Den bör vid grillning vara rumstempererad. Linda förslagsvis bacon runt några korvar.
- Lägg korvarna på grillen. Grilla smala korvar cirka 3 minuter per sida och tjocka korvar 4-5 min per sida tills de fått fin färg och blivit genomvarma.
Kockens kommentar
Välj olika korvar enligt egen smak. Korvar med låg fetthalt lämpar sig sämre för grillning.
Näringsberäkning: Bacon som steks tappar mycket fett och vatten vid stekning. För att få rätta vikt- och näringsvärden kan man i systemet välja speciella ingredienser till exempel "Bacon som knapersteks". Läs mer, klicka på ingrediensen.