Enkel svampbulgur med chorizo, bönor och tranbär
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Matolja (rapsolja)

0.5 

msk

Tranbär frysta utan socker

50.0 

gram

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Enkel svampbulgur med chorizo, bönor och tranbär

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 115

Kcal / portion: 656

GBR (GI) / port: 15

Recept: 2623 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 4%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 570 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Matolja (rapsolja) 0.5 msk 2%

Tranbär frysta utan socker 50.0 gram 1%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Lägg kantareller i blöt cirka 20 minuter.
  2. Koka upp vatten och fond. Tillsätt bulgur och sjud cirka 10 minuter. Slå av vattnet.
  3. Häll av vattnet från bönorna. Skär chorizo i 1 cm tjocka skivor. Tillsätt bönor, chorizo, kantareller, pressad vitlök, tranbär, salt och peppar i bulgurn.
  4. Fräs allt cirka 5 minuter.

Kockens kommentar

Läs mer om chorizo, klicka på ingrediensen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem