
Enkel svampbulgur med chorizo, bönor och tranbär
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 115

Kcal / portion: 656

GBR (GI) / port: 15
Recept: 2623 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 4%
Kolhydrater: 13%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Matolja (rapsolja) 0.5 msk 2%
Tranbär frysta utan socker 50.0 gram 1%
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (30 min )
- Lägg kantareller i blöt cirka 20 minuter.
- Koka upp vatten och fond. Tillsätt bulgur och sjud cirka 10 minuter. Slå av vattnet.
- Häll av vattnet från bönorna. Skär chorizo i 1 cm tjocka skivor. Tillsätt bönor, chorizo, kantareller, pressad vitlök, tranbär, salt och peppar i bulgurn.
- Fräs allt cirka 5 minuter.
Kockens kommentar
Läs mer om chorizo, klicka på ingrediensen.Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
- Fläskstek, karréstek
- Kokt, bräserad fläskfilé
- Pannstekt, wokad fläskfilé
- Fläskfile i ugn
- Fläskkotlett, karrékotlett
- Kassler
- Revbensspjäll i ugn eller kokta
- Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
- Fläsklägg
- Stekt fläskkött
- Grillat skivat fläskkött, korv
- Grillat fläskkött i bit
- Rökt fläskkött
- Kokt korv, korvgryta
- Pannstekt korv
- Ugnstekt korv
- Hemmagjord stoppad korv