Sallad på rostad bulgur, inkokta rotsaker och fetaost
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Fetaost

200.0 

gram

Babyspenat

50.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Sallad på rostad bulgur, inkokta rotsaker och fetaost

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 150

Kcal / portion: 689

GBR (GI) / port: 19

Recept: 2757 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 5%

Kolhydrater: 20%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 459 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Fetaost 200.0 gram 22%

Babyspenat 50.0 gram 0%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (1 tim )

  1. Sätt ugnen på 210°C.
  2. Lägg bulgur på en plåt. Vänd runt med olja. Sätt in i ugnen i cirka 15 minuter.
  3. Häll över i en kastrull. Slå på vatten. Koka enligt anvisningar på paketet. Ställ att svalna.
  4. Skala rotsaker. Skär i stora bitar. Koka i vinäger, socker, vatten och salt. Avsluta när det är kärna kvar i dem. Låt svalna i lagen.
  5. Tärna fetaost. Blanda bulgur, feta, rotsaker och babyspenat, smaka av med salt och peppar.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem