
Sallad på rostad bulgur, inkokta rotsaker och fetaost
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 150

Kcal / portion: 689

GBR (GI) / port: 19
Recept: 2757 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 5%
Kolhydrater: 20%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (1 tim )
- Sätt ugnen på 210°C.
- Lägg bulgur på en plåt. Vänd runt med olja. Sätt in i ugnen i cirka 15 minuter.
- Häll över i en kastrull. Slå på vatten. Koka enligt anvisningar på paketet. Ställ att svalna.
- Skala rotsaker. Skär i stora bitar. Koka i vinäger, socker, vatten och salt. Avsluta när det är kärna kvar i dem. Låt svalna i lagen.
- Tärna fetaost. Blanda bulgur, feta, rotsaker och babyspenat, smaka av med salt och peppar.