Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 326

Kcal / portion: 578

GBR (GI) / port: 0
Recept: 2313 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 28%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Champinjoner färska 12.0 st små 1%
Persilja till garnering 1.0 kvist 0%
Matfett till stekning 2.0 msk 8%
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (20 min )
- Skala och hacka charlottenlök grovt. Hacka även bacon, korvar och svamp.
- Lägg matfett i en upphettad stekpanna och fräs bacon och svamp på medelhög värme i någon minut.
- Tillsätt korv och lök och stek alla ingredienser i cirka 3 minuter tills de har fått en fin gyllenbrun färg.
- Lägg upp på fat, garnera med persilja. Servera.
Kockens kommentar
Korvpanna är en enkel rätt som är lätt att göra. Korvar och bacon ger sälta och krydda, ytterligare kryddor behövs inte.