Korvpanna
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Champinjoner färska

12.0 

st små

Persilja till garnering

1.0 

kvist

Matfett till stekning

2.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Korvpanna

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 326

Kcal / portion: 578

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2313 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 14%

Fett: 28%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 177 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Champinjoner färska 12.0 st små 1%

Persilja till garnering 1.0 kvist 0%

Matfett till stekning 2.0 msk 8%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Skala och hacka charlottenlök grovt. Hacka även bacon, korvar och svamp.

  2. Lägg matfett i en upphettad stekpanna och fräs bacon och svamp på medelhög värme i någon minut.

  3. Tillsätt korv och lök och stek alla ingredienser i cirka 3 minuter tills de har fått en fin gyllenbrun färg.

  4. Lägg upp på fat, garnera med persilja. Servera.

Kockens kommentar

Korvpanna är en enkel rätt som är lätt att göra. Korvar och bacon ger sälta och krydda, ytterligare kryddor behövs inte.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem