Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 241

Kcal / portion: 364

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1093 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 21%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Så steks ägg, omelett > Äts ej
Så kokas ägg > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Kockskolan
Tillagning (20 min )
Se film, klicka på "Ctpaha Cobetob" under bilden.
- Snitta falukorvsringar och forma till en ring. Fäst ihop med tandpetare.
- Skiva slanggurka på längden och snitta ut blad.
- Stek falukorvsringarna på medelvärme i lite smör några minuter. Knäck ett ägg i varje ring och stek vidare tills äggvitan stelnat.
- Lägg upp på tallrik. Använd gräslöksstänger som stam och bifoga bladen som på bilden.