Frittata med isterband och pepparrotscreme
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Pepparrot

8.0 

cm

Salt och peppar

 

 

Bladpersilja

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Frittata med isterband och pepparrotscreme

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 233

Kcal / portion: 951

GBR (GI) / port: 1

Recept: 3805 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 20%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 408 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Pepparrot 8.0 cm 2%

Salt och peppar 0%

Bladpersilja 0%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (50 min )

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Skala och skiva lök. Skiva potatis. Riv pepparrot och ost.
  3. Rör ihop crème fraiche, pepparrot, salt och peppar. Vispa ihop ägg, grädde och ost.
  4. Snitta isterbanden och skrapa ur färsen. Stek i torr ugnssäker stekpanna. Tillsätt lök.
  5. Häll av överflödigt fett. Lägg i potatis. Häll i äggsmeten. Stek på svag värme i en minut. Ställ in i ugnen tills frittatan har stannat.
  6. Ta ut ur ugnen. Ringla över pepparrotscreme. Garnera med persilja.

Kockens kommentar

Läs mer om isterband, klicka på ingrediensen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem