Kantarellfrittata med rostade pinjenötter
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 2

 

Kockskolan:

 

Så steks ägg, omelett >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kantarellfrittata med rostade pinjenötter

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 234

Kcal / portion: 620

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1241 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 20%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 265 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så steks ägg, omelett > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Rosta (stek utan fett) pinjenötter i halvhet panna tills de fått lite färg. Akta så att de inte bränns vid, skaka pannan flera gånger. Lägg åt sidan.
  2. Rensa svamp och skär i mindre bitar. Skala och finhacka röd- och vitlök.
  3. Hetta upp en panna utan matfett och stek svampen torr. Tillsätt lite olivolja och löken. Fräs detta några minut utan att bränna.
  4. Omelett: Knäck ägg i en bunke och vispa ihop dem med en gaffel. Salta och peppra.
  5. Häll äggvispet i pannan över svampen. Sänk värmen något. Rör lätt med en trägaffel i smeten så att smeten rinner ner och blir fast.
  6. Strö över timjan och riv parmesan över. Toppa med rostade pinjenötter.

Kockens kommentar

Läs mer om omeletter > Så steks ägg.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem