Grillade Buffalo Wings - grillade kycklingvingar
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så grillas kyckling >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Grillade Buffalo Wings - grillade kycklingvingar

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 113

Kcal / portion: 609

GBR (GI) / port: 6

Recept: 2435 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 5%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 537 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så grillas kyckling > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Ta ut vingarna ur frysen och tina dem. Kött bör vid grillning vara rumstempererat.
  2. Sätt på utegrillen (eller ugnsgrillen).
  3. Tillred sallad och tomater.
  4. Rengör potatisen och skiva den. Pensla kött och potatis med lite matolja. Strö salt och kummin på potatisen.
  5. Grilla potatisskivorna cirka 5 minuter på vardera sidan tills de fått fin färg.
  6. Pensla kycklingvingarna med lite olja och krydda. Grilla 2-3 minuter på var sida till fin färg och tills de blivit genomstekta.

Kockens kommentar

Vi använde fryst halvfabrikat, vilket är den enkla snabbvarianten. Färska vingar som man marinerar själv är dock ett godare alternativ, men tar längre tid. Grilla färska vingar cirka 5-7 minuter per sida.

Passar till

Grillad majs

Grillade skivade rotfrukter

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem