Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 0

Kcal / portion: 0

GBR (GI) / port: 0
Recept: 0 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: ?%
Fett: ?%
Kolhydrater: ?%
Fibrer: ?%
Ingredienser
Kött & chark:
Falukorv %
Varmkorv %
Kassler %
Fisk & skaldjur:
Mejeri & ägg:
Grädde %
Gräddfil %
Filmjölk %
Parmesan %
Ägg %
Spannmål:
Couscous %
Bröd:
Grönsaker/rotfrukter:
Tomater %
Gurka %
Squash %
Gul lök %
Potatis %
Morot %
Rödbeta %
Frukt & bär:
Russin %
Smak:
Timjan %
Dressing %
Ketchup %
Grillsås %
Marmelad %
Choklad %
Dryck:
Vatten %
Juice %
Tepåsar %
Rött vin %
Kock: Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning
Checklista
Bifogade checklista anger varor med hygglig eller god hållbarhet, lämpliga att handla inför semestern i båt, husvagn eller vid camping.
Jfr: Hållbara produkter för kylskåpslösa.
Förbered hemma
Ett bra alternativ är att laga några rätter, eller del av rätt hemma i förväg för de första dagarna. Färdiglagat håller ofta bättre, förenklar tillvaron och tar mindre plats. T.ex. en färdig stek till middag och som kallskuret på smörgåsar, en strömmingslåda, någon grönsakspaj, en dressing etc.
Jfr: Campingmat
Jfr: Båtmat, husvagnsmat
Fler recept inom Checklistor friluftsmat
Liknande recept som Kort checklista friluftsmat
-
Bassortiment friluftsmat
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Kort checklista friluftsmat
Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Lång checklista friluftsmat
Svårighet: Avancerat, Receptgivare: Kockskolan