40 recept med Klassiska fiskrätter

  • Ugnslagad regnbåge (regngbågslax)

    Ugnslagad regnbåge (regngbågslax)

    En enklare fyllning är som på bilden citronskivor och något kryddgrönt. Var...

    Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    113 Kcal / 100g

    693 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Stekt abborre

    Stekt abborre

    Med lite tur drar man upp en par abborrar och hittar kantareller i skogen. Har ...

    Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    113 Kcal / 100g

    455 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

  • Fyllda strömmingsflundror

    Fyllda strömmingsflundror

    Fyllning kan varieras efter egen smak och tillgång. Till exempel är ansjovis ...

    Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    126 Kcal / 100g

    615 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

  • Torskrygg med skirat smör och potatis- och pepparrotsmos

    Torskrygg med skirat smör och potatis- och pepparrotsmos

    Smakklassningen är på gränsen till kryddig. Med lite mer eller starkare pepparr...

    Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:

    128 Kcal / 100g

    594 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Strömmingslåda med fransk senap och tomatsås

    Strömmingslåda med fransk senap och tomatsås

     

    Tid: 55 min , Svarighet: Medel, Kock:

    130 Kcal / 100g

    610 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Pepparrotsgädda

    Pepparrotsgädda

    Gädda ratas av många för att den är så benrik. Vill man undvika risken med be...

    Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    133 Kcal / 100g

    489 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

  • Laxqueneller, gäddqueneller och andra fiskbullar

    Laxqueneller, gäddqueneller och andra fiskbullar

    Fiskqueneller kan man tillaga av nästan all slags fisk. Det blir vackert om m...

    Tid: 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:

    135 Kcal / 100g

    605 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Laxkotletter helt enkelt

    Laxkotletter helt enkelt

    En nackdel med laxkotletter är att de innehåller vassa avskurna ben, så var a...

    Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    143 Kcal / 100g

    568 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

  • Enkelpanerad strömming helt enkelt

    Enkelpanerad strömming helt enkelt

    Vitfisk är en ömtålig vara och brukar därför paneras på något sätt. Vanligt...

    Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    145 Kcal / 100g

    701 Kcal / portion

    GBR (GI) 13 / portion

  • Sotare, svartbränd strömming

    Sotare, svartbränd strömming

    Förr i tiden hände det att man anrättade strömmingen direkt på spisen utan at...

    Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    146 Kcal / 100g

    566 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem