26 recept med Efterrätter
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Gräddiga mandelmusslor
Färdiga mandelformar finns att köpa i handeln. På bilden mandelmusslor med smäl...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
197 Kcal / 100g
64 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ostbricka
Fransmännen äter vanligen ost utan tillbehör, med undantag för vitt bröd (bague...
Tid: 5 min , Svarighet: Lätt, Kock:
355 Kcal / 100g
887 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Vit chokladpannacotta med basilika
En pannacotta med vuxensmak, inte så söt och med en pikant smak av basilika. Fö...
Tid: 20 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
352 Kcal / 100g
199 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Choklad- och russinbrownies (utan socker)
Vaniljextrakt kan bytas ut mot dubbla mängden vaniljsocker. Russin kan utlämnas...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Canderel
222 Kcal / 100g
135 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Citronpaj med mandelspån
Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Kock:
222 Kcal / 100g
201 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Marängsviss (marängsuisse, hovdessert)
På franska heter rätten meringues suisses, dvs "schweiziska maränger"...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
401 Kcal / 100g
389 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Lyxig fruktsallad
Välj ingredienser efter säsong och tillgång.
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
57 Kcal / 100g
124 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Jordgubbstårta (bärtårta)
Djupfrysta jordgubbar tinas. Låt merparten av vätskan rinna av. Använd två stek...
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
222 Kcal / 100g
315 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Rabarberpaj (utan socker)
Canderel kan ersättas med samma volym socker. Rabarbern kan bytas ut mot andra ...
Tid: 1 tim 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Canderel
152 Kcal / 100g
124 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Äppelpaj med smulpajsdeg
Kanel kan bytas ut mot citronskal eller citronjuice. Potatismjöl behövs inte om...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
228 Kcal / 100g
204 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion