229 recept med Buljong, såser, röror
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Enkel vit örtsås
Detta är en fräsch kall örtsås med syrlig smak. Passar väl till stekt och ink...
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
301 Kcal / 100g
332 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Enkel gräddsås med chilismak
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
399 Kcal / 100g
401 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Enkel enbär- och timjancrème (tillbehör)
Passar till sill och grönsaksrätter. Utmärkt på buffébordet.
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
304 Kcal / 100g
339 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Mild salviayoghurt
Passar väl till fisk och grillat.
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
123 Kcal / 100g
123 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Räk- och romröra med chili
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
121 Kcal / 100g
177 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Mole, chilichokladpasta
Mole är en tjock chokladpasta, med ursprung från Puebla i Mexiko. Att tillaga...
Svarighet: Lätt, Kock:
237 Kcal / 100g
252 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Thaisås
Det finns många thaisåser. Här en av dem. Passar till skaldjur och som dippså...
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
148 Kcal / 100g
112 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Valnöts- och sellerigucka (tillbehör)
Gucka = en röra, dipp eller spread. Mixad, mortlad, mosad, puréad, passerad, ...
Tid: 12 min , Svarighet: Lätt, Kock:
364 Kcal / 100g
1043 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Enkel viltsås med mesost
Getost används som pålägg, gärna på hårt bröd och som smaksättare av såser. L...
Tid: 12 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
188 Kcal / 100g
202 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Enkel gräddig ljus eller brun svampsås
Önskas ljus sås att användas till ljusare kött som kalv och kyckling tar man ...
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
123 Kcal / 100g
248 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
- Vita såser, bechamelsåser
- Ljusa såser, veloutesåser
- Mörka såser, skysåser
- Smörsåser ¤
- Hollandaisesåser
- Oljesås, majonnässåser
- Senapssåser
- Salladssås, dressing, pesto
- Tomatsåser, chilisåser
- Grillsåser, marinader
- Asiatiska såser
- Skum sås, vita krämer ¤
- Röror till mat och smörgås ¤
- (Efterrättssås >)