229 recept med Buljong, såser, röror
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Libanesisk taratorsås
Tahinipasta finns att köpa i välsorterade butiker, men kan enkelt tillredas a...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
293 Kcal / 100g
288 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Ingefärssås med saffran och lakritstouch
Anissprit har lakritssmak. Såsen passar till exempel till skaldjur.
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
463 Kcal / 100g
546 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Smakstark björnbärssalsa, björnbärssås
Passar som dippsås eller som tillbehör till smakrik mat av nöt eller vilt och...
Tid: 1 tim , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
59 Kcal / 100g
55 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Enkel ljus vinbärssås
Passar till kött och fågel.
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
388 Kcal / 100g
406 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Enkel basilikasås
Servera den varm till kyckling-, fisk- eller skaldjursrätter. Lägg inte i basil...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
227 Kcal / 100g
223 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Pesto alla Genovese, klassisk pesto
Variera ingredienserna enligt egen smak, till exempel med olika slags nötter....
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
532 Kcal / 100g
634 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Avancerad sojasås
Passar till fisk, gärna asiatiska rätter.
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
107 Kcal / 100g
108 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Cocktailsås, amerikansk skaldjurssås
En kryddstark sås passande till kött och skaldjur, eller som dipsås.
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
71 Kcal / 100g
84 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Enkel chokladsås till fisk
Chokladsås till fisk? Låter det vansinnigt? Ja, men snarare vansinnigt gott! ...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
402 Kcal / 100g
550 Kcal / portion
GBR (GI) 18 / portion
-
Pesto på avokadoolja och spenat
En lättlagad pesto som är boostad med E-vitamin och smak. Gott till pasta, gril...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
551 Kcal / 100g
572 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
- Vita såser, bechamelsåser
- Ljusa såser, veloutesåser
- Mörka såser, skysåser
- Smörsåser ¤
- Hollandaisesåser
- Oljesås, majonnässåser
- Senapssåser
- Salladssås, dressing, pesto
- Tomatsåser, chilisåser
- Grillsåser, marinader
- Asiatiska såser
- Skum sås, vita krämer ¤
- Röror till mat och smörgås ¤
- (Efterrättssås >)