76 recept med Skaldjur
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Grillade pilgrimsmusslespett
Pilgrimsmusslor benämns även kammusslor. I Nordiska vatten förekommer ett 15-...
Tid: 5 min , Svarighet: Lätt, Kock:
75 Kcal / 100g
35 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Gratinerade havskräftor
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
216 Kcal / 100g
1004 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Chilikrabba
På bilden serveras kungskrabba (lyxigt och dyrt), men det går även bra att an...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
107 Kcal / 100g
530 Kcal / portion
GBR (GI) 17 / portion
-
Räkburgare
Räkburgare går snabbt att laga till och passar till exempel som fredagsmiddag. ...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
135 Kcal / 100g
541 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Adobong Pusit, filippinsk wokad bläckfisk
Bläckfiskar (Cephalopoda) är en klass inom havslevande blötdjur med cirka 800...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
107 Kcal / 100g
614 Kcal / portion
GBR (GI) 16 / portion
-
Friterade pankopanerade havskräftor
Färska havskräftor kan inte skalas utan måste kokas eller halstras förs...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
212 Kcal / 100g
581 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
-
Grillade jätteräkor med sötsur sås
Undvik odlade tigerräkor. Dessa odlas i mangroveträsken som skyddar kust och ri...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
101 Kcal / 100g
426 Kcal / portion
GBR (GI) 14 / portion
-
Krabburgare
Beroende på plånbok och smak kan man använda färsk kungskrabba (lyxvarianten), ...
Tid: 1 tim , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
174 Kcal / 100g
662 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Pilgrimsmusslor i basilikasås
Fungerar även bra som förrätt. Grädden kan utelämnas och ersättas med lite gr...
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock:
200 Kcal / 100g
449 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Jätteräkor med ingefära och chili på iPiniumplatta
I Thailand serveras räkorna lätt råa. Vi västerlänningar vill gärna tillaga n...
Tid: 10 min , Svarighet: Medel, Kock:
109 Kcal / 100g
138 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion