302 recept med Fisk

  • Ugnsbakad gös med primörer och örtsmör

    Ugnsbakad gös med primörer och örtsmör

    Gös är en "grön" fisk, dvs inte utrotningshotad.

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    109 Kcal / 100g

    418 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Grillad kryddfylld forell med grillade rotfrukter

    Grillad kryddfylld forell med grillade rotfrukter

    Forell eller laxforell är ett allmännt begrepp, inte ett biologiskt namn på f...

    Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    110 Kcal / 100g

    377 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Rödspätta i folie med grönsaker och skaldjur

    Rödspätta i folie med grönsaker och skaldjur

    Denna rätt är som en skattkista för vuxna, fisk och skaldjur i en härlig blandn...

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    110 Kcal / 100g

    416 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Torsk med okra i grönpepparsås

    Torsk med okra i grönpepparsås

    Färsk grönpeppar hittar man vanligen i asiatiska butiker. Finns inte färsk grön...

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    111 Kcal / 100g

    503 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Sesamlax på asiatisk grönt

    Sesamlax på asiatisk grönt

    Lagar du fisk i ugn så överstek inte fisken. Använd stektermometer. När fisken ...

    Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    112 Kcal / 100g

    980 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Saffransbakad fisk på tomatbädd

    Saffransbakad fisk på tomatbädd

    Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    112 Kcal / 100g

    523 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Ugnslagad regnbåge (regngbågslax)

    Ugnslagad regnbåge (regngbågslax)

    En enklare fyllning är som på bilden citronskivor och något kryddgrönt. Var...

    Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    113 Kcal / 100g

    693 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Fläderinkokt regnbåge (regnbågslax) med citrusyoghurt

    Fläderinkokt regnbåge (regnbågslax) med citrusyoghurt

    Fisken passar utmärkt på ett buffébord. Regnbågslax tillagas på samma sätt ...

    Tid: 20 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    113 Kcal / 100g

    528 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Stekt kolja med apelsinsås

    Stekt kolja med apelsinsås

    När man steker fisk ger en blandning av smör och olja det bästa resultatet. Smö...

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    113 Kcal / 100g

    339 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Stekt abborre

    Stekt abborre

    Med lite tur drar man upp en par abborrar och hittar kantareller i skogen. Har ...

    Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    113 Kcal / 100g

    455 Kcal / portion

    GBR (GI) 8 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem