302 recept med Fisk
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Ugnsbakad gös med primörer och örtsmör
Gös är en "grön" fisk, dvs inte utrotningshotad.
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
109 Kcal / 100g
418 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Grillad kryddfylld forell med grillade rotfrukter
Forell eller laxforell är ett allmännt begrepp, inte ett biologiskt namn på f...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
110 Kcal / 100g
377 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Rödspätta i folie med grönsaker och skaldjur
Denna rätt är som en skattkista för vuxna, fisk och skaldjur i en härlig blandn...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
110 Kcal / 100g
416 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Torsk med okra i grönpepparsås
Färsk grönpeppar hittar man vanligen i asiatiska butiker. Finns inte färsk grön...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
111 Kcal / 100g
503 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Sesamlax på asiatisk grönt
Lagar du fisk i ugn så överstek inte fisken. Använd stektermometer. När fisken ...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
112 Kcal / 100g
980 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Saffransbakad fisk på tomatbädd
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
112 Kcal / 100g
523 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Ugnslagad regnbåge (regngbågslax)
En enklare fyllning är som på bilden citronskivor och något kryddgrönt. Var...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
113 Kcal / 100g
693 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Fläderinkokt regnbåge (regnbågslax) med citrusyoghurt
Fisken passar utmärkt på ett buffébord. Regnbågslax tillagas på samma sätt ...
Tid: 20 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
113 Kcal / 100g
528 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Stekt kolja med apelsinsås
När man steker fisk ger en blandning av smör och olja det bästa resultatet. Smö...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
113 Kcal / 100g
339 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Stekt abborre
Med lite tur drar man upp en par abborrar och hittar kantareller i skogen. Har ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
113 Kcal / 100g
455 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)