302 recept med Fisk
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Lågtempad lax med svamp i dill
När du tillagar laxen på låg temperatur blir den saftigare och därför godare äv...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
168 Kcal / 100g
379 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Currystekt kolja med ugnsbakad vitlök
Oskalade vitlöksklyftor ger en något annorlunda smak än skalade. Vitlöksälskare...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
131 Kcal / 100g
534 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Laxterrin
Tid: 1 tim 20 min , Svarighet: Medel, Kock:
237 Kcal / 100g
226 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Grillade laxkotletter med grillad fänkål och bönsallad
Laxkotletter är skivad lax. Se till att fisken är urbenad ordentligt, för avsku...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
120 Kcal / 100g
444 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Curry och sesamgrillad lax
Det är ingen konst att grilla lax. Prova den här kryddiga norska laxen nästa gå...
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
156 Kcal / 100g
511 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Stekt kolja med apelsinsås
När man steker fisk ger en blandning av smör och olja det bästa resultatet. Smö...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
113 Kcal / 100g
339 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Litet laxpaket med potatispuré och kantareller
Laga fisk i paket är enkelt och blir gott. Det blir också trevligt att servera....
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
147 Kcal / 100g
789 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Sesamlax på asiatisk grönt
Lagar du fisk i ugn så överstek inte fisken. Använd stektermometer. När fisken ...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
112 Kcal / 100g
980 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Ugnsbakad rödspätta med råstekt potatis och vitlökssmör
Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Kock:
149 Kcal / 100g
627 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Rödspätta i folie med grönsaker och skaldjur
Denna rätt är som en skattkista för vuxna, fisk och skaldjur i en härlig blandn...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
110 Kcal / 100g
416 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)