194 recept med Svensk mat, husmanskost

  • Svenskt sillbord - checklista

    Svenskt sillbord - checklista

    Tips: Skapa Ditt eget sillbord. Leta upp intressanta recept och klicka "Lä...

    Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    0 Kcal / 100g

    0 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Oxstek (nötstek) i ugn tillagad på klassiskt vis

    Oxstek (nötstek) i ugn tillagad på klassiskt vis

    Spädning: Vätska i långpannan ger fuktig värme och saftigare kött. Förr spädd...

    Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    223 Kcal / 100g

    317 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Inlagd glasmästarsill

    Inlagd glasmästarsill

    Hållbarhet: Sillen håller sig i sin lag upp till en vecka i kylskåp. Att lägg...

    Tid: 10 min (+ 6 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    209 Kcal / 100g

    209 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Sprängd (rimmad) gås utan krås

    Sprängd (rimmad) gås utan krås

    "Sprängd" är ett gammat uttryck för rimmad (insaltad), det vill säg...

    Tid: 2 tim 30 min (+ 120 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock:

    332 Kcal / 100g

    538 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Hemkokta sötvattenskräftor

    Hemkokta sötvattenskräftor

    I andra recept kan varierande kryddning förekomma till exempel anis, fänkål o...

    Tid: 1 tim 40 min (+ 10 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    69 Kcal / 100g

    276 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Hemkokta havskräftor

    Hemkokta havskräftor

    I brist på dillkronor används dillfrön. Spadet kan även smaksättas med anis...

    Svarighet: Medel, Kock:

    106 Kcal / 100g

    318 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Hemkokt hummer

    Hemkokt hummer

    Att knivdöda humrar är det humanaste sättet att döda en hummer. Att som på kl...

    Tid: 20 min (+ 12 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    91 Kcal / 100g

    222 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Toast Skagen originalet

    Toast Skagen originalet

    Toast Skagen är ett relativt okänt begrepp i Skagen och Danmark. Det var To...

    Tid: 30 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:

    237 Kcal / 100g

    301 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Tjälknöl (tjälknul)

    Tjälknöl (tjälknul)

    Tjälknöl är fryst stek som ugnslagas otinat i låg ugnsvärme och på klassiskt ...

    Tid: 8 tim (+ 5 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    134 Kcal / 100g

    510 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Saltrulle

    Saltrulle

    Rullen är en hård muskel från nötkreaturet, men den går att tillaga så att ...

    Tid: 4 tim (+ 48 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Svenskt Kött

    137 Kcal / 100g

    206 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem