69 recept med Sillrätter, SOS

  • Honungssill med valnötter

    Honungssill med valnötter

    Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    241 Kcal / 100g

    194 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Sillsallad med pumpa och sparris

    Sillsallad med pumpa och sparris

    Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    147 Kcal / 100g

    199 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Skånsk kryddsill

    Skånsk kryddsill

    I Tore Wretmans recept ingår mald sandelträ och spansk humle, vilket vi ute...

    Tid: 20 min (+ 36 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:

    167 Kcal / 100g

    207 Kcal / portion

    GBR (GI) 3 / portion

  • Lime- och citrongrässill med chilismak

    Lime- och citrongrässill med chilismak

    I avsaknad av inläggningssill kan man ta vanlig inlagd löksill. Plocka ur sille...

    Tid: 20 min (+ 48 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Rent-a-Chef

    183 Kcal / 100g

    207 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Teriyakiströmming

    Teriyakiströmming

    Läs mer om teriyaki, klicka på > Om teriyaki. Teriyakisås är enkelt att ...

    Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    186 Kcal / 100g

    209 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Inlagd glasmästarsill

    Inlagd glasmästarsill

    Hållbarhet: Sillen håller sig i sin lag upp till en vecka i kylskåp. Att lägg...

    Tid: 10 min (+ 6 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    209 Kcal / 100g

    209 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Glöggsill

    Glöggsill

    Använd den glögg som Du tycker om. Vi använde en röd starkvinsglögg.

    Tid: 10 min (+ 48 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    209 Kcal / 100g

    209 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Matjessill med gräddfil och gräslök

    Matjessill med gräddfil och gräslök

    Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan

    215 Kcal / 100g

    211 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Matjesgravad strömming med ägg och rödlök

    Matjesgravad strömming med ägg och rödlök

    Gravad strömming enligt Tore Wretman: Urbenad och filead strömming läggs ...

    Tid: 1 tim (+ 18 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    132 Kcal / 100g

    211 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Sursild - enkel norsk inlagd sill

    Sursild - enkel norsk inlagd sill

    Att lägga in färsk sill själv är vanskligt. Har man för lite salt, syra e.d. vi...

    Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:

    192 Kcal / 100g

    212 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem