194 recept med Svensk mat, husmanskost
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Alspånsrökt lax i grill
Annan fet fisk tillagas på samma sätt, men anpassa tillagningstid efter fiske...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
201 Kcal / 100g
353 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Halstrad kryddfylld forell
Forell eller laxforell är ett allmännt begrepp, inte ett biologiskt namn på f...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
110 Kcal / 100g
377 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Halstrad apelsinmakrill
En normalstor hel makrill väger cirka 500 gram, vilket ger en riklig portion ...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
190 Kcal / 100g
960 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Halstrad sik med citron och rosmarin
Patrik: När jag besöker Åland brukar jag försöka köpa färsk sik och den får...
Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
221 Kcal / 100g
1046 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion