108 recept med Annat gott till maten
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Körsbärssylt
För hållbarhet upp till ett halvår utan tillsats av konserveringsmedel mås...
Svarighet: Lätt, Kock: Arla
192 Kcal / 100g
216 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Marinerade rödbetor
Marinerade rödbetor passar till stekt kött och korv. Är också en bra ingrediens...
Tid: 40 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
143 Kcal / 100g
273 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Fin fondgelé, köttgelé, aspic till aladåber
Gelatin är ett fusksätt för att åstadkomma en aladåb om man får tro författ...
Tid: 1 tim (+ 7 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
0 Kcal / 100g
0 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Apple butter, amerikansk äppelmarmelad
Äppelmarmelad är ett alternativ till äppelmos och ett bra sätt att ta hand om...
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
154 Kcal / 100g
163 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
-
Nyponmarmelad, nyponpuré, nyponsaft på engelskt vis
Socker fungerar som konserveringsmedel. Skall purén sparas i några veckor räc...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
166 Kcal / 100g
181 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Nyponmarmelad med syltsocker
Det tar lite tid att rensa nyponen men det är värt det i slutändan. Använd gä...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Dansukker
216 Kcal / 100g
234 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Syltade nypon
Sylta (verb) innebär att bereda med socker. Sylta (substantiv) är en maträtt ...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
144 Kcal / 100g
153 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Hemlagad mincemeat, engelsk pajfyllning
Hackad mandel och tärnat syrligt äpple är vanliga ingredienser i mincemeat. S...
Tid: 20 min (+ 1 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
430 Kcal / 100g
339 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Svart vinbärsmarmelad
Svarta vinbär kan kokas utan pektintillsats, särskilt om de är lätt omogna. S...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
295 Kcal / 100g
310 Kcal / portion
GBR (GI) 29 / portion
-
Fiskgelé till fiskaladåb och garnering
Fiskfonden på bilden har inte klarats. Fond och aladåb tillagas med fördel da...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
0 Kcal / 100g
0 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion