6 recept med Bläckfisk
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Friterad calamari, bläckfiskringar
Den bläckfisk som ibland brukar förekomma i svenska butiker är rensad fryst m...
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
213 Kcal / 100g
254 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Grillad calamari, bläckfisk på grekiskt vis
Det råder olika uppfattningar om hur länge en calamari skall stekas. Uppfattn...
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
236 Kcal / 100g
824 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Grillade spanska octopusarmar
Bruket att doppa bläckfiskens armar tre gånger i hett vatten härstammar från ...
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
190 Kcal / 100g
889 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Octapus carpaccio (lätt måltid)
Bruket att doppa bläckfiskens armar tre gånger i hett vatten härstammar från ...
Tid: 1 tim 30 min (+ 12 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
164 Kcal / 100g
399 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Adobong Pusit, filippinsk wokad bläckfisk
Bläckfiskar (Cephalopoda) är en klass inom havslevande blötdjur med cirka 800...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
107 Kcal / 100g
614 Kcal / portion
GBR (GI) 16 / portion
-
Takoyaki, japanska bläckfiskbollar
Takoyaki (jap. tako = octopus, yaki = grilla) är vetedegsbollar stora som tom...
Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
115 Kcal / 100g
44 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion