12 recept med Stekt, wokat nötkött
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Pytt i panna
I praktiken kan man ta vilket kött som helst från oxe, kalv, lamm, fläsk, kor...
Tid: 35 min , Svarighet: Lätt, Kock:
136 Kcal / 100g
476 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Wokad ingefärsbiff med basilika
Tid: 30 min (+ 35 min) , Svarighet: Medel, Kock:
156 Kcal / 100g
659 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Bulgogi, koreanskt eldkött
Bulgogi betyder eldkött vilket inte syftar på rättens kryddighet utan på ti...
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
205 Kcal / 100g
654 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Rosépepparbiff med päron och ädelost
Kärntemperatur kött ("innetemperatur"): Stekgrader köttKärnt...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Svenskt Kött
153 Kcal / 100g
617 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Sukiaki kasai style - japansk nötköttsrätt i panna
Kansai style innebär att man först steker kött med lite socker och sås, där...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
115 Kcal / 100g
566 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Wok med grönsaker och lövbiff i sojasås
Lövbiff är en tunn skiva nötkött. vanligtvis av nötinnanlår. Läs mer på ing...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
76 Kcal / 100g
380 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Bräckt kokt oxbringa, klassisk restmat
Detta är klassisk restmat tillrett av kokt oxbringa från tidigare måltid av...
Svarighet: Lätt, Kock:
170 Kcal / 100g
844 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Pannstekt njurtapp
Njurtapp är en tämligen okänd muskel på oxen. En smakrik god köttbit. Den h...
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
178 Kcal / 100g
264 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Carina Brydlings wok
Lövbiff är en tunn skiva kött, vanligtvis av innanlår eller annat bakdelskött...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
183 Kcal / 100g
738 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Asiatisk biff
Svarighet: Medel, Kock:
174 Kcal / 100g
378 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion