179 recept med Nöt, oxkött

  • Grillade nötköttsspett

    Grillade nötköttsspett

    Variera med olika grönsaker på spettet. Paprika, cocktailtomater, squash, auber...

    Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    94 Kcal / 100g

    231 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Biff Stroganoff - strimlad nötbiff

    Biff Stroganoff - strimlad nötbiff

    Släkten Stroganoff = rik köpmannasläkt ända från början av 1400-talets Ryssla...

    Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    118 Kcal / 100g

    631 Kcal / portion

    GBR (GI) 11 / portion

  • Ugnslagad marinerad oxbringa

    Ugnslagad marinerad oxbringa

    Stektiden är kort och stor risk finns att köttet inte blir tillräckligt mört....

    Tid: 2 tim 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    124 Kcal / 100g

    651 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Dubbel lövbiff med bostongurka

    Dubbel lövbiff med bostongurka

    Lövbiff är en tunn skiva nötkött. vanligtvis av nötinnanlår. Läs mer på ingre...

    Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    167 Kcal / 100g

    722 Kcal / portion

    GBR (GI) 22 / portion

  • Tournedos Rossini

    Tournedos Rossini

    Originalreceptet är med stekt färsk gåslever. Rätten uppkallad efter den matg...

    Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:

    173 Kcal / 100g

    691 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Klassisk surstek

    Klassisk surstek

    Surstek marineras på klassiskt vis i starkt syrlig lag av svagdricka (numera ...

    Tid: 3 tim (+ 192 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:

    151 Kcal / 100g

    812 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Carbonnades Flamande, flamländsk (belgisk) köttgryta kokt i öl

    Carbonnades Flamande, flamländsk (belgisk) köttgryta kokt i öl

    Öl är typisk i belgisk köttgryta, vilket ger en helt annan smak än rödvinet...

    Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    97 Kcal / 100g

    521 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Rödvinsmarinerad slaktarbiff (njurtapp) med grillad tomat

    Rödvinsmarinerad slaktarbiff (njurtapp) med grillad tomat

    Slaktarbiff är detsamma som njurtapp (läs mer > klicka på ingrediensen). &...

    Svarighet: Medel, Kock:

    19 Kcal / 100g

    18 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Coeur de filet Provençal, Oxfilé provencale

    Coeur de filet Provençal, Oxfilé provencale

    Coeur de filet (fr. "filéns hjärta") = filéns mittparti (läs mer,...

    Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    177 Kcal / 100g

    491 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Rökgrillad hel baconinlindad oxfilé

    Rökgrillad hel baconinlindad oxfilé

    En bra rök eller grill med lock behövs där värmetillförseln kan regleras. L...

    Tid: 20 min (+ 2 tim 30 min) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    189 Kcal / 100g

    394 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem