72 recept med Äggrätter, osträtt
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Stekt ägg i falukorvsblomma
Det finns många kreativa sätt att använda ägg på ett fiffigt sätt. Endast f...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
241 Kcal / 100g
364 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Frittata med isterband och pepparrotscreme
Läs mer om isterband, klicka på ingrediensen.
Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Kock:
233 Kcal / 100g
951 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Syrlig äggröra med rökt lax
Äggröra kan tillagas på olika sätt. Se recept via länk nedan. Läs mer > ...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
226 Kcal / 100g
373 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Grönsaksfrittata med morotsaioli
Läs mer om omeletter > Så steks ägg.Läs mer om aioli > Om majonnässåser...
Tid: 40 min (+ 20 min) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
211 Kcal / 100g
1171 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Svensk Ägg Bénédictine
Detta är en svensk kopia av originalet Egg Benedict.
Tid: 15 min , Svarighet: Medel, Kock:
157 Kcal / 100g
170 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Hawaiitoast med förlorade ägg
Förlorade ägg är ett gammalt uttryckt för pocherade ägg. Läs mer > Så k...
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock:
136 Kcal / 100g
440 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Äggröra med grönt
Rätten kan varieras med allehanda grönsaker och rotfrukter. Äggröra kan tilla...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
74 Kcal / 100g
257 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Pipérade, Pipérade basquaise en cocotte, tillbehör eller lätt måltid
Pipérade (piper = peppar) är en baskisk specialitet, även traditionell i Gasc...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
88 Kcal / 100g
201 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kantarellfrittata med rostade pinjenötter
Läs mer om omeletter > Så steks ägg.
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
234 Kcal / 100g
620 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Krämig räkomelett med fetaost och spenat
Läs mer om omeletter > Så steks ägg.
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
240 Kcal / 100g
916 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion