31 recept med Sillinläggningar
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Inlagd sill
Att lägga in färsk sill själv är vanskligt. Har man för lite salt, syra eller...
Tid: 20 min (+ 6 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
174 Kcal / 100g
222 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Löksill
Använd inläggningssill, inte färsk sill. Att lägga in färsk sill själv är van...
Tid: 10 min (+ 6 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
173 Kcal / 100g
220 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Inlagd glasmästarsill
Hållbarhet: Sillen håller sig i sin lag upp till en vecka i kylskåp. Att lägg...
Tid: 10 min (+ 6 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
209 Kcal / 100g
209 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ättiksströmming, inlagd strömming
Dubbelpanerad strömming bör överstekas vilket fungerar bäst vid inläggning, s...
Tid: 20 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
204 Kcal / 100g
221 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Sursild - enkel norsk inlagd sill
Att lägga in färsk sill själv är vanskligt. Har man för lite salt, syra e.d. vi...
Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
192 Kcal / 100g
212 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Senapssill
Tid: 5 min (+ 24 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
239 Kcal / 100g
285 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Tom Sjöstedts Senapssill med apelsin och honung
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
233 Kcal / 100g
0 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Havtornssill
Jag är en av dem som tycker att det inte gör någonting att vi äter ungefär ...
Svarighet: Lätt, Kock: Fredriks Fika
138 Kcal / 100g
179 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Glöggsill
Använd den glögg som Du tycker om. Vi använde en röd starkvinsglögg.
Tid: 10 min (+ 48 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
209 Kcal / 100g
209 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Skånsk kryddsill
I Tore Wretmans recept ingår mald sandelträ och spansk humle, vilket vi ute...
Tid: 20 min (+ 36 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
167 Kcal / 100g
207 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion