20 recept med Marmelad, curd ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Citronmarmelad med peppar och basilika
Kryddor av olika slag fungerar väl att smaksätta citronmarmelad, som konsta...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Dansukker
203 Kcal / 100g
225 Kcal / portion
GBR (GI) 16 / portion
-
Havtornsmarmelad
För det mesta behövs mindre mängd vatten eller inget alls. Kan kokas med li...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
216 Kcal / 100g
270 Kcal / portion
GBR (GI) 15 / portion
-
Fikonmarmelad
Rörsocker Strö Fairtrade är ett muscovadosocker (råsocker) från Dansukker. ...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Dansukker
191 Kcal / 100g
210 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Enkel nyponmarmelad till grillat
Detta recept framtaget av Weber Grill är mer en sylt än marmelad. För att k...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
203 Kcal / 100g
195 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Tomatmarmelad, röd eller grön, eller chilimarmelad
Marmeladen kan smaksättas på olika sätt, till exempel med vaniljsocker elle...
Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
207 Kcal / 100g
238 Kcal / portion
GBR (GI) 18 / portion
-
Lemon curd, klassiskt till Cream tea
Gulare curd får man om hälften av äggen byts ut mot äggulor i stället.Lemon c...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
329 Kcal / 100g
337 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Saffranscurd på citron eller apelsin
Lemon curd är en klassisk engelsk äggkräm smaksatt med citron, eller som ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
235 Kcal / 100g
257 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Halloncurd
Receptet från Dansukker. Klicka på Dansukker under bilden. Där finns fler cur...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Dansukker
193 Kcal / 100g
200 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Leilas Lemon curd
Svarighet: Lätt, Kock:
210 Kcal / 100g
1346 Kcal / portion
GBR (GI) 23 / portion
-
Rabarbercurd
En mycket smarrig, tjock curd som självklart blir ännu bättre om man använder s...
Svarighet: Lätt, Kock:
205 Kcal / 100g
1515 Kcal / portion
GBR (GI) 21 / portion