33 recept med Kokt fisk, fiskbullar
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Torsk med äggsås
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
93 Kcal / 100g
501 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Kokt hel lax, laxöring och röding på klassiskt vis, varm eller kall
Man kan använda urbenad laxsida med skinn vilket blir enkla...
Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock:
187 Kcal / 100g
647 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Kokt röding med romsås
Det finns olika slags rödingar, i Sverige främst storröding och fjällröding. ...
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
155 Kcal / 100g
674 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Sole ā la Normande, klassisk sjötunga från Normandie
Kräftor krossas och används för smakens skull. Eftersom tillgången på kräftor...
Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
199 Kcal / 100g
858 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Pocherad sej med belugalinser, rökt bogfläsk och vitlökskesella
Pancetta är rökt stekfläsk. Till skillnad från svenskt rimmat stekfläsk har...
Tid: 35 min , Svarighet: Medel, Kock:
94 Kcal / 100g
501 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Pocherade fiskbullar
Om man formar fiskbullar likt en njure och döper om dem till "queneller&qu...
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock:
178 Kcal / 100g
398 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Laxqueneller, torskqueneller och andra fiskbullar
Fiskqueneller kan man tillaga av nästan all slags fisk. Det blir vackert om m...
Tid: 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
135 Kcal / 100g
605 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Gäddqueneller på klassiskt vis med panad
Kokta avrunna queneller kan tillredas i förväg och sparas i kylen någon dag e...
Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
181 Kcal / 100g
1268 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Pepparrotsgädda
Gädda ratas av många för att den är så benrik. Vill man undvika risken med be...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
133 Kcal / 100g
489 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Piggvar med linspuré och chokladsås
Piggvar som art anses "missgynnad" dvs viss utrotningsrisk. Läs mer...
Tid: 50 min , Svarighet: Avancerat, Kock:
164 Kcal / 100g
824 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)