16 recept med Glassdessert ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Banana Split
Banana split är en klassik amerikansk efterrätt med flera personer/städer s...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
264 Kcal / 100g
655 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Marängsviss med banan och glass utan socker
Canderel kan bytas ut mot annat syntetiskt sötningsmedel eller mot samma mängd ...
Tid: 1 tim 20 min , Svarighet: Medel, Kock: Rent-a-Chef
116 Kcal / 100g
269 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Bourbón Vanilla med petits-choux och melon och blåbärssallad
Petit choux är ett svenskt begrepp på bakverk som i Frankrike benämns profi...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
225 Kcal / 100g
830 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Sweet Orange, Baristans special
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
68 Kcal / 100g
398 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Glace au four / Omelette Norvegienne / Baked Alaska - glass i ugn
Begreppet Glace au four är svenskt skapat av GB-glass i slutet av 1940-tal...
Tid: 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Arla
201 Kcal / 100g
507 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Carinas heta glass
Tid: 15 min , Svarighet: Medel, Kock:
291 Kcal / 100g
413 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Pepparkaksglass med fruktkompott
Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
198 Kcal / 100g
682 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Choklad och nötter i himmelriket (efterrätt)
Choklad kan smältas långsamt i en kastrull, men måste tas av från plattan så ...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
352 Kcal / 100g
1349 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Pumpaglass till halloween
Vill man förenkla kan man hoppa över pumpa och bara använda apelsinjuice. I stä...
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
106 Kcal / 100g
308 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Cola Float, Coke Float
Gör din egen chokladsås, det är enkelt. Se recept via länkar nedan. Läs mer...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
154 Kcal / 100g
553 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
- Inlagd, macererad frukt ¤
- Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
- Krämefterrätt, pannacotta, pudding
- Fromage, mousse ¤
- Maräng ¤
- Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
- Hemlagad glass ¤
- Glassdessert ¤
- Sorbet, sherbet, granité ¤
- Cheesecakes ¤
- Ostefterrätter
- (Paj, tårta, bakelse >)
- (Varma efterrätter >)