85 recept med Konfekt och godis ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Marmeladkonfekt, konfektmarmelad
Annan fruktjuice kan också användas. Marmeladkonfekt är en variant av marmel...
Tid: 20 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
235 Kcal / 100g
1984 Kcal / portion
GBR (GI) 179 / portion
-
Pralines rouges, kanderade mandlar på franskt vis
Mandlarna äts som snacks. Förekommer som ingrediens i bröd (brioche aux pra...
Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
481 Kcal / 100g
647 Kcal / portion
GBR (GI) 36 / portion
-
Ganache till chokladtryffel, chokladkräm och mjuk chokladglasyr
Ganache smaksätts på olika sätt. En gnutta salt i mörk chokladmassa gör att b...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
516 Kcal / 100g
501 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Gjutna, fyllda chokladpraliner - grundrecept
Ingrediensmängderna anger vad som äts, vilket ger korrekt portionsvikt och ...
Tid: 3 tim , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
488 Kcal / 100g
81 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Marsipanfrukt
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
429 Kcal / 100g
43 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Gelehallon
Det här kan verka lite trixigt, men har du en socker- sylttermometer (läs mer...
Tid: 24 tim , Svarighet: Medel, Kock:
277 Kcal / 100g
127 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Svensk halvhård standardknäck
Knäck är klassiskt hård och brytbar, därav namnet. Kola är mjuk-seg. Svensk s...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
367 Kcal / 100g
48 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Chokladtryffel med nougat
Choklad blandat med varm grädde benämns i Frankrike för ganache. Läs mer &g...
Tid: 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
488 Kcal / 100g
158 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Crémeaux chocolat, fin chokladkräm till tårta och dessert
Detta är en variant av ganache som endast består av choklad och grädde (läs m...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
341 Kcal / 100g
876 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Mintkyssar
Trådprov: Doppa två skedar i smeten. För ihop dem och dra isär. Bildas samman...
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
346 Kcal / 100g
1428 Kcal / portion
GBR (GI) 98 / portion