7 recept med Rökt, rökgrillat nötkött
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Smoked roast beef - rökt nötstek (innanlår, fransyska, ytterlår)
Notera att engelskan "roast beef" = nötstek. Annat bindvävsfattig...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
146 Kcal / 100g
238 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Smoked brisket, rökt spetsbringa (oxbringa)
Bringspets/spetsbringa (fr. gros bout de poitrine, eng. brisket) är inte hels...
Tid: 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
273 Kcal / 100g
478 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rökt högrevsstek
Stallning: I filmen sägs "stall" (stallning) med vilket avser ste...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
180 Kcal / 100g
285 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rökgrillad hel baconinlindad oxfilé
En bra rök eller grill med lock behövs där värmetillförseln kan regleras. L...
Tid: 20 min (+ 2 tim 30 min) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
189 Kcal / 100g
394 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rökgrillad New York Strip Steak, 4 cm grillad biff
New York Strip Steak är biff av hög kvalitet med en del av fettkappan kvar, s...
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
137 Kcal / 100g
261 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rökt nötrulle till smörgåspålägg
Nötrulle är ett ganska tufft, fast kött som lämpar sig att när tillagad ski...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
138 Kcal / 100g
154 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rimmad, rökt pastrami
Pastrami är rimmat varmrökt kött, vanligtvis av oxbringa, smaksatt med en k...
Tid: 9 tim (+ 144 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock: Kockskolan
278 Kcal / 100g
539 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion