12 recept med Kokt nötkött
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Färskkokt oxbringa med pepparrotssås
Oxbringa med ben ger mer skam än utan. Köttet kan även serveras kallt. Låt de...
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
139 Kcal / 100g
832 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Kokt rimmad oxbringa med asiatiska smaker
Läs om oxbringa > klicka på ingrediensen. Bringa kräver lång tillagnings...
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Arla
173 Kcal / 100g
889 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Pepparrotskött, kokt klassisk kötträtt
Koktid för nötkött varierar i olika kokböcker. En vanlig angivelse är att kok...
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
109 Kcal / 100g
570 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Långkokt nötrulle med buljongkokta rotsaker och senapsgräddfil
Långkokt magert kött och rotsaker. Nyttigt och gott.
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
53 Kcal / 100g
334 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kokt rimmad oxbringa med rotmos
Är köttet hemrimmat i lake bör det ligga i rikligt med vatten 2-3 timmar inna...
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
141 Kcal / 100g
728 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Pepparrotskött på kokt högrev
Tid: 30 min (+ 2 tim 30 min) , Svarighet: Medel, Kock:
112 Kcal / 100g
671 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Bollito misto med bagnet verde - blandat kokt med klassisk persiljeröra
Husmanskost från Italien. Bollito misto = blandat kokt. Bagnet verde är en kl...
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
212 Kcal / 100g
804 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Salta biten med impotatis, rimmad kokt oxbringa eller nötrulle
På den gamla goda tiden var Salta biten en uppskattad söndagsfrukos...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
226 Kcal / 100g
875 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Klassisk kokt porterstek
Smaksättning varierar i olika recept, vilket kan vara vitlök, portvin, vitp...
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock:
172 Kcal / 100g
729 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Kokt rimmad oxbringa med asiatiska smaker
Läs om oxbringa > klicka på ingrediensen. Bringa kräver lång tillagnings...
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Arla
173 Kcal / 100g
889 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion