229 recept med Buljong, såser, röror
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Enkel brun viltsås
Finns viltbuljong, använd detta i stället för vatten och fond. Finns steksky ...
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock:
64 Kcal / 100g
72 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Cashewsmör
Passar som pålägg på bröd eller som tillbehör till mat.
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
258 Kcal / 100g
328 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Enkel brun portvinssås
Önskas en tjockare sås, vispa ner lite stärkelsemjöl till exempel maizena. Så...
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock:
208 Kcal / 100g
267 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion
-
Enkel söt portvinsås
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
224 Kcal / 100g
287 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Enkel söt vindruvssås
Saknas sky kan detta ersättas med vatten+fond.
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
56 Kcal / 100g
132 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Enkel svart vinbärssås
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
65 Kcal / 100g
66 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Enkel drambuiesås
En lyxig sås med karaktär, avsedd för finare kötträtter.
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
362 Kcal / 100g
380 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Enkel slottssås med ansjovis
Såsen passar bra till kötträtter.
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
167 Kcal / 100g
183 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kråssås till gås eller anka
Tore Wretman i Svensk Husmanskost 1967: "Gås tillhör de få ugnsstekta ...
Svarighet: Medel, Kock:
169 Kcal / 100g
161 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Nötig senapssås till revbensspjäll
Den här såsen passar perfekt till nystekta varma revbensspjäll. Tänk knaprigt n...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
242 Kcal / 100g
288 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
- Vita såser, bechamelsåser
- Ljusa såser, veloutesåser
- Mörka såser, skysåser
- Smörsåser ¤
- Hollandaisesåser
- Oljesås, majonnässåser
- Senapssåser
- Salladssås, dressing, pesto
- Tomatsåser, chilisåser
- Grillsåser, marinader
- Asiatiska såser
- Skum sås, vita krämer ¤
- Röror till mat och smörgås ¤
- (Efterrättssås >)